Mnogo je razloga da promociju i marketinško predstavljanje Vaše kompanije, proizvoda ili brenda povjerite upravo RADIO-TELEVIZIJI ZENICA!

 

RTV ZENICA je jedini javni medijski servis i najutjecajniji medij u Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu, a na raspolaganju za prezentaciju i kampanju Vaše kompanije ili brenda su Vam tri medijske platforme:

 

1. Televizija Zenica,
2. Radio Zenica, i
3. Web portal „zenicainfo.ba"

 

TELEVIZIJA (TV) ZENICA program emituje putem zemaljskih predajnika za područje Zenice i dijelova susjednih općina Zeničko-dobojskog i Srednjo-bosanskog kantona. Potencijalna populacija koja program TV ZENICE ima mogućnost pratiti putem zemaljske mreže je preko 250 hiljada gledalaca. Program TV ZENICE se, osim na zemaljskoj mreži, emituje i putem kablovskih operatera, kao i putem interneta.

 

RADIO ZENICA je regionalna javna radio stanica koja program emituje 24 sata dnevno, putem zemaljskih predajnika, kablovskih operatera i putem interneta. Jedna je od najstarijih radio stanica u Bosni i Hercegovini, a ove godine obilježava 54. godinu postojanja

 

Web portal zenicainfo.ba je najmlađi medij ove kuće, a istovremeno i najbrže rastući, obzirom na dostupnost putem interneta, pa mu se zbog toga posvećuje sve više pažnje u pogledu podizanja kvaliteta i prezentacije sadržaja.

 

RTV ZENICA je, sa svoje tri medijske platforme, najutjecajniji medij u centralnoj Bosni i Hercegovini, Zeničko-dobojskom kantonu, a posebno u Zenici, odakle i emituje kompletan program. Neki segmenti programa su apsolutno najgledaniji i najslušaniji (najposjećeniji) na ovom području, što jasno dokazuju i nezavisni istraživački izvještaji o gledanosti pojedinih televizijskih programa.
Radio Zenica je regionalna javna radio stanica koja program emituje 24 sata dnevno, putem zemaljskih predajnika, kablovskih operatera i putem interneta.

 

U mogućnosti smo Vam ponuditi realizaciju reklamnih kampanja, produkciju i emitovanje tv spotova i radio džinglova, partnerstvo i koproducentski status u svim našim produkcijskim emisijama, kao i našim redovnim, izuzetnno gledanim, televizijskim sadržajima: „Ze sport plus“, „Vremenska prognoza“, „Stanje na putevima“, „Zenički informator“, produkciju i emitovanje reportaža i promotivnih filmova, realizaciju emisija uživo (gostovanja) iz našeg studija, emitovanje malih oglasa, obavještenja i čestitki za praznike, kao i sve ostale vidove oglašavanja.

 

Naši poslovni partneri su:
IOM-BHRI Sarajevo
BINGO Tuzla d.o.o.
BH TELECOM d.d. Sarajevo;
TELEMACH, Sarajevo;
HT ERONET, Mostar;
JP ELEKTROPRIVREDA BiH;
AS HOLDING, Jelah
ALMY  Zenica;
DOMOD, Sarajevo
ITC  d.o.o. Zenica
CENTRAL – M Zenica
AURA OSIGURANJE a.d. Banja Luka
RIMA-PAK, Zenica
COMP EXPERT, Zenica
MKF PARTNER, Tuzla
FEKO SALE,  Zenica
SRC „AJDINOVIĆI“
DRVOSJEČA d.o.o. Sarajevo
SARAJEVO OSIGURANJE d.d.
TAPAS d.o.o. Zenica
GRADIZ, Sarajevo,
BABIĆ BISSTOURS, Zenica
ALBA, Zenica
ZAVOD ZDRAVSTVENOG OSIGURANBJA ZDK,
PRIMA COMMERCE,  Zenica
MKF EKI;
FAREL, Sarajevo
TOLA COMPANY Zenica
Poliklinika SUNCE sa dnevnom bolnicom Zenica;
ROBOT, Sarajevo
EDNA M, Zenica
LUMBERJACK, Sarajevo
KING, Zenica
ORLANDO, Zenica
PIVARA TUZLA d.d.
MIDO, Zenica
HARI, Novi Travnik;
ŽALUZINE STYLE, Zenica;
DELIBAŠIĆ-POLIURETANI, Kakanj;
HAS KOMERC, Zenica;
DIVAN, Vitez;
BBI BANKA, Sarajevo,
ASA BANKA, Zenica;
ZIM, Zenica
SPARKASSE BANK
.............................................i mnogi drugi

 

Sarađujemo i realizujemo reklamne kampanje i za marketinške agencije: 

 

FABRIKA,  MEDIA POOL, UNIVERSAL MEDIA, MEDIA GROUP, INSIDER MEDIA, MITA GROUP, COMMUNIS MEDIA S, MEDIA LEVEL, COMMUNIS MEDIA S, REPRESENT COMMUNICATIONS, ASCANIUS MEDIA, AGENCIJA ZEUS.

 

RTV ZENICA sarađuje sa svim javnim preduzećima i ustanovama na području grada  Zenice.

 

Ukažite povjerenje Marketing Službi RTV ZENICE!

 

Marketing služba JP RTV ZENICA:

Kontakt osoba: Azra Čohković.
E-mail: marketing@rtvze.ba;
Kontakt telefon:+387 32 449-211