Uprkos podršci navijača Čelik samo do boda

Nogometaši Čelika protiv Zrinjskog su imali podršku više od 8.000 gledatelja, navijači su ponovo uz omiljeni klub, a danas su to ponovo demonstrirali u Vitezu. Zeničani su danas ispunili Gradski stadion, na kojem je od ukupno 2.000 gledatelja sigurno više od pola bilo pristalica gostujuće ekipe.

Čelik danas bez obzira na to što je tokom čitavih 90. minuta imao sjajnu podršku svojih navijača nije uspio da osvoji tri boda i dodatno se približi ekipi Metalleghe u borbi za opstanak. Iako su domaćini podigli cijene ulaznica, to nije smetalo pristalicama Čelika da u velikom broju dođu u komšijski Vitez, te daju podršku svome timu.

Ako šta može dobiti prolaznu utakmicu danas, onda su to navijači, koje su i trener pohvaliti na kraju utakmice. Zeničani će u narednom kolu ponovo na gostovanje Krupi, gdje se ponovo očekuje dolazak “Robijaša” u velikom broju. Ako Zeničani opstanu u Premijer ligi, sigurno da će velike zahvale za to imati navijači, koji sigurno daju dodatnu snagu ekipi u trenucima kada na terenu ne stoje najbolje.    (sportzdk.ba)

 

Share