Rođendan Televizije Zenica i naš novi identitet

Uz Dan državnosti BiH, Televizija Zenica obilježava i slavi svoju godišnjicu. Osnovani u smiraju rata, 25. novembra 1995. godine, odlukom tadašnjeg vijeća i načelnika, tokom više od dvije decenije gradili smo svoj put i poziciju lokalnog medijskog servisa, sa osnovnom misijom da našim gledaocima plasiramo informacije o temama i događajima koji utiču na njihovu svakodnevnicu.

 

Tokom pune 22 godine, emitovali smo na hiljade sati programa vlastite produkcije, plasirali bezbroj infromacija, sve vrijeme nastojeći da unaprijedimo kvalitet našeg programa, idemo ukorak s tehničkim dostignućima i slijedimo savremene medijske standarde.

 

Vremenom smo širili produkciju i unapređivali naše sadržaje, pratili nove medijske trendove, razvijali nove medije. Jedan od njih je naš web portal, koji ovih dana dobija novi identitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Od petka, 1. decembra, RTV Zenica starta sa novim web portalom, na adresi: zenicainfo.ba. U proteklih nekoliko mjeseci, vrijedno smo radili na novom internet portalu, tražeći najbolja rješeja za ono što želimo, a to je ponuditi našim čitateljima brzu, ali provjerenu infomaciju, prezentovanu u jasno definisanim, preglednim rubrikama, u novom formatu, ujedno slijedeći nove trendove u internet dizajnu. Čitatelji Portala rtvze.ba, od tog datuma, moći će nas pratiti isključivo na adresi: www.zenicainfo.ba!

 

Ispunjenje naših ciljeva kroz protekle godine uvijek su u dobroj mjeri zavisile od neophodne podrške našeg osnivača. Razvojem grada razvijala se Televizija, a podršku očekujemo i u narednom periodu.

 

Uvijek sa sloganom “Tu smo zbog vas”, nastoljali smo svojim radom biti na usluzi našim gledaocima i biti dio njihovih života što će nam i dalje biti misija. (S.H. i S.S.)

 

Share