Radionica za pripremu projekata za SBF

U sjedištu Privredne komore Zeničko dobojskog kantona u Zenici danas je priređena radionica za pripremu projekata za Sarajevo Biznis Forum,investicijsku konferenciju koja će se u glavnom gradu BiH održati 22. i 23. maja.

Radionica,u organizaciji BBI VIP biznis kluba u saradnji sa PK ZDK, je okupila predstavnike privrede,javnog sektora,ustanova i institucija kako bi se upoznali o neophodnim dokumentima za prijavu projekata za 8. po redu Sarajevo Biznis Forum.

Zenicu smo strateški odabrali kao prvu u nizu pripremnih radionica,izjavio je Nedžad Gušić,rukobodilac odjeljenja za investicijsko bankarstvo Bosna Bank Internacional. Prema nešim procjenama jako puno potencijala postoji kako na području Grada Zenica tako i u Zeničko dobojskom kantonu,ukazao je Gušić.

Tradicionalni partner Sarajevo Biznis Foruma je Federalna privredna komora,a njen potpredsjednik, Mirsad Jašarspahić ističe da je naredni skup u Sarajevu prilika kako za bh privredu i poduzetnike,tako i za potencijalne ino investitore.Zbog toga i koristimo našu komorsku mrežu kao najbolje mjesto za promociju Sarajevo Biznis Foruma,kazao je Jašarspahić.    (Š.B.)

 

Share