Novi naslovi u Multiplexu Ekran: Dunkirk i 150 miligrama

Od četvrtka 20. jula u Multiplexu Ekran Zenica očekuje vas ratna drama koja će vas ostaviti  bez daha “DUNKIRK” i priča o borbi žene protiv sistema “150 MILIGRAMA”

 

DUNKIRK

 

Novo remek-djelo proslavljenog Christophera Nolana. Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hoytea van Hoytema, poznatog po hitovima Interstellar, Dečko, dama, kralj, špijun i Spectre. Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

 

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Dunkirk” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=F-eMt3SrfFU
150 MILIGRAMA (150 MILIGRAMS)

 

Irene Francon (Sidse Babett Knudsen)  mlada doktorica koja živi u Breton Brestu, odlučuje da se suprotstavi francuskoj zdravstvenoj i farmaceutskoj organizaciji, pomažući da se otkrije veliki medijski skandal koji okružuje komercijalizaciju kontroverznog lijeka čije su nuspojave uzrokovale smrt više stotina ljudi.

 

Termini projekcija svaki dan od: 18:30 i 21:00 sati

 

Trailer filma “150 miligrama” možete pogledati na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=5RbVaBmQeKA

 

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

 

Share