Novi filmski naslovi u Multipleksu Ekran

Iz Multipleksa Ekran najavljuju premijere i početak pretprodaje ulaznica za dva nova filmska naslova, koji će na rasporedu biti u oktobru: bh. premijera trilera snimljenog prema svjetskom bestselleru „Snješko“ (Snowman) i svjetska premijeru dugo iščekivane Marvelove priče o borbi za opstanak THOR: RAGNAROK (3D).

SNJEŠKO (SNOWMAN)
Premijerna projekcija SRIJEDA 18.10. u 20:30 sati

Michael Fassbender („X-Men“), Rebecca Ferguson („Nemoguća Misija – Otpadnička nacija“), Charlotte Gainsbourg („Dan nezavisnosti: Nova prijetnja“) i J. K. Simmons igraju u filmu „Snowman“, zastrašujućem trileru redatelja Tomas Alfredsona („Pusti pravog da uđe“), zasnovanom na svjetskom bestseleru Jo Nesboa. Kad glavni detektiv elitnog kriminalističkog odjeljenja (Fassbender) počne da istražuje nestanak žrtve prvog snježnog dana, uplašit će se da je neuhvatljivi serijski ubica možda ponovo aktivan. Uz pomoć genijalnog regruta (Ferguson), ovaj policajac će morati da poveže deceniju stare slučajeve s brutalnim novim ukoliko želi da nadmudri ovo nezamislivo zlo prije nego što snijeg ponovo padne.

Trailer pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=zm15aXwrwRY


THOR: RAGNAROK (3D)
Premijerna projekcija SRIJEDA 25.10. u 20:15 sati


U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Trailer pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=uoljvaQ3VvE

Ulaznice su u pretprodaji možete rezervisati na blagajnama Multiplexa Ekran
ili na broj 032 407 518 svaki dan od 16:30 sati.

EKRAN PR TEAM
www.multiplexekran.ba

 

 

 

 

 

Share