Na sjednici GV u četvrtak Prijedlog budžeta

Za četvrtak, 30. marta zakazana je sjednica Gradskog vijeća Zenica na kojoj je predviđeno razmatranje Prijedloga Budžeta Grada Zenica za 2017. godinu ,kao i Prijedlog Odluke o izvršavanju Budžeta Grada Zenica za 2017. godinu.

Na dnevnom redu je i Izvještaj o radu gradske uprave i Gradonačelnika Zenice u 2016. godini, Prijedlog Odluke o određivanju prosječne konačne građevinske cijene 1m2 korisne stambene površine sa područja Grada Zenica,Prijedlog Zaključka za davanje saglasnosti preduzeću “Parking servis”, Zenica za uspostavu hipoteke,te Prijedlog Zaključka o prodaji građevinskog zemljišta putem neposredne pogodbe.

Gradsko vijeće Zenica razmatrat će i Informaciju o provedenoj javnoj raspravi o materijalu Ocjena mogućih rješenja za snabdjevanje toplinskom energijom grada Zenica,Inicijativu o bratimljenju Grada Zenica sa Gradom Izmita/Kocaeli, Republika Turska,kao i Prijedlog rješenja o imenovanju stručnih komisija za utvrđivanje prometne vrijednosti nekretnina na području Grada Zenica.     (Š.B.)

Share