Humanitarna akcija “Svi za Seju”

Dragi prijatelji,

obavještavamo Vas da je od danas počela humanitarna aukcija „SVI ZA SEJU“ koja ima za cilj prikupljanje sredstava za nastavak liječenja našeg Seada Mustafića – Seje.

Sead je, nakon što mu je konstatovan težak oblik tumora na mozgu, operisan u „Acibadem“ klinici u Turskoj za šta je bilo potrebno 50 000 KM koje su skupljene i uplačene na račun te klinike. Uvidom u izlazne nalaze sa klinike utvrđeno je da su potrebni tretmani zračenjem i kemoterapije što iziskuje dodatne troškove od 20 000 KM za šta trenutno i skupljamo sredstva.

S tim u vezi organizovali smo i humanitarnu aukciju dresova za koju su svoje dresove i opremu su između ostalih donirali: Damir Džumhur, Aldin Džidić, Jasmin Burić, Kenan Horić, Samuel Eto, Nermin Šabić, Avdija Vršajević, Elvir Bolić,…Ovim putem Vas molimo ukoliko možete barem da objavite ovaj članak i time doprinesete ovoj humanitarnoj akciji.

Dodatne informacije kao i fotogaleriju dresova možete pogledati na linku:

https://www.facebook.com/SVI-ZA-SEJU-1726949567632163/photos/?tab=album&album_id=1757979787862474

Takođe pozivamo sve sportiste i ljude dobre volje ukoliko žele da doniraju neke slične predmete stojimo na raspolaganju i mogu nas kontaktirati putem facebook grupe SVI ZA SEJU.

Koordinacioni odbor akcije

Share